Pretražite novosti:

Svečana promocija diplomiranih studenata studija Dentalne medicine

Svečana promocija diplomiranih studenata studija Dentalne medicine
Svečana  promocija diplomiranih studenata studija Dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Splitu održana je u petak, 8. veljače, s početkom u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu. Tom prigodom promovirano je 20 diplomanta, koji su ujedno šesta generacija tog studija.

Promociji su nazočili rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić, dekan prof. dr. sc. Zoran Đogaš, prodekan za nastavu i studentska pitanja prof. dr. sc. Ante Tonkić, prodekanica za znanost prof. dr. sc. Mirna Saraga Babić, prodekan za financije izv. prof. dr. sc. Ante Punda, prodekanica za studij Dentalna medicina, izv. prof. dr. sc. Katarina Vukojević, prodekan za studij Farmacija prof. dr. sc. Darko Modun, prodekan za studij Medicina na engleskom jeziku doc. dr. sc. Joško Božić.

Čestitke i puno uspjeha u daljnjem radu diplomantima je uputio dekan prof. dr. sc. Zoran Đogaš istaknuvši kako je njihova diploma prepoznata svugdje, obzirom da su završili prestižni studij i to na Fakultetu koji daje značajan doprinos u visokom pozicioniranju Sveučilišta u Splitu u regiji. U Republici Hrvatskoj nedostaje svih stručnjaka koje obrazuje Medicinski fakultet, stoga nema straha da naši diplomanti neće moći pronaći posao – poručio je dekan Đogaš diplomantima.

Riječi ohrabrenja za život koji ih čeka nakon studentskih dana uputila je svojim dosadašnjim studentima i prodekanica Vukojević podsjetivši ih kako je najvažnije biti ono što jesi, živjeti svoj život, a ne tuđi i to živjeti ga u punini, ne bojeći se pogrešaka, već hrabro se suočavajući sa zaprekama. Ne brinite o uspjehu, on se određuje na više načina i sigurno će se svaki od vas s njim susresti, naročito ako sreću traži u sebi, a ne u ocjenama drugih – istaknula je prodekanica čestitavši ovoj šestoj generaciji i njihovim roditeljima.

U ime Splitsko-dalmatinske županije čestitke je uputila Helena Bandalović, a program ceremonije je glazbeno upotpunio Roko Blažević.

Izvor: unist.hr

P1510099.jpg
P1510106.jpg
P1510101.jpg
Ispiši stranicu