HRZZ - predstavljanje programa „Uspostavni istraživački projekti“

Hrvatska zaklada za znanost i Sveučilište u Splitu pozivaju Vas na predstavljanje programa Hrvatske zaklade za znanost koje će biti održano 11. svibnja 2017. godine s početkom u 12 sati u Multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišta u Splitu.
 
Program kojemu je osnovna svrha omogućiti osamostaljenje mladih znanstvenika i stvaranje mladih istraživačkih timova predstavit će prof. dr. sc. Dragan Poljak, član Upravnog odbora Zaklade. O iskustvima provedbe uspostavnih istraživačkih projekata govorit će voditelji uspješnih projekata financiranih na ranijim rokovima ovoga programa.
 
O svom radu na uspostavnom istraživačkom projektu „Istraživanje javne potrošnje na obrazovanje: utjecaj na rast, konvergencija i efikasnost“ govorit će izv. prof. dr. sc. Lena Malešević Perović s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, a istraživanje „Cjelogenomska analiza povezanosti Hashimotovog tiroiditisa“ predstavit će izv. prof. dr. sc. Vesna Boraska Perica s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.
 
Dolazak na predstavljanje potrebno je potvrditi prijavom na glasnik@hrzz.hr do srijede, 10.5.2017., do 10 sati.
 
Poziv je dostupan ovdje.
  Ispiši stranicu