Konferencija o procjeni rizika podrijetlom iz hrane HAH 2017.

Konferencija o procjeni rizika podrijetlom iz hrane HAH 2017.

Prijava: najkasnije do 1. listopada 2017. 
2. hrvatska konferencija o procjeni rizika podrijetlom iz hrane

Hrvatska agencija za hranu (HAH), uz potporu Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA), pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva RH, organizira 2. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane.

Konferencija će se održati 16. i 17. listopada 2017. godine (ponedjeljak i utorak), na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. U sklopu konferencije održat će se i nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane 2017., koje HAH već tradicionalno organizira u suradnji s Organizacijom za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO).
Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti putem web obrasca
Molimo Vas da to učinite čim prije, najkasnije do 1. listopada 2017.
Konferencija je namijenjena predstavnicima nadležnih tijela, industrije, organizacijama potrošača, znanstvenoj zajednici te svim dionicima u sustavu sigurnosti hrane iz Hrvatske, ali i regije.
Konferencija će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz simultano prevođenje.

Izvor:  HAH17  Ispiši stranicu