Fakultet

Korisničko imex
Šifra
Prijava >
Novosti

Natječaj za studentske programe  - 26.2.2015.
Studentski zbor Sveučilišta u Splitu sukladno članku 57. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, na 10. sjednici održanoj 25. veljače 2015. godine, pod točkom 1. dnevnog reda donosi odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih programa pri Sveučilištu u Splitu za 2015. godinu.

Prijave za Laboratorij slave  - 26.2.2015.
U tijeku su prijave za Laboratorij slave -  natjecanje u izlaganju znanstvenih tema koje mladim znanstvenicima i studentima prirodno-znanstvenih i tehničkih fakulteta pruža mogućnost za komunikaciju i popularizaciju znanosti.

Reakreditacija Medicinskog fakulteta  - 26.2.2015.
U nadolazećem postupku reakreditacije našeg Fakulteta, koji će se organizirati od 5.-6. ožujka, objavljen je protokol posjeta.

Postupak reakreditacije Fakulteta - Povjerljiva komunikacija  - 25.2.2015.
Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Medicinski fakulteta Sveučilišta u Splitu posjetit će stručno povjerenstvo. Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije.

Postupak reakreditacije Fakulteta - Obavijest za studente  - 25.2.2015.
Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima.

Predavanje u organizaciji Sveučilišta  - 24.2.2015.
Sveučilište u Splitu organizira niz predavanja namijenjenih studentima i profesorima, ali i zainteresiranoj javnosti koja će se održavati slijedećih mjeseci. Prvo predavanje u tom ciklusu pod naslovom "Economic Development in Asia-Pacific and Prospect of Japan-Croatia Cooperation" održat će veleposlanik Japana Nj.E. g. Keiji Ide.

Humanijada 2015.  - 24.2.2015.
Humanijada je međunarodni sportsko - edukacijski susret biomedicinskih fakulteta (Hrvatska, BiH, Slovenija) koji se održava još od 1993. godine. Ove godine čast organizacije 23. Humanijade pripala je Medicinskom fakultetu Osijek.  Vrijeme i mjesto održavanja je od 6. do 10. svibnja 2015. u Resortu "Villas Rubin" koji se nalazi u blizini Rovinja. 

Stipendije fondacije Peter Somogyi  - 16.2.2015.
Dobitnik  nagrade za istraživanje mozga,  Péter Somogyi, osnovao je fondaciju za stipendije za studente dodiplomskih studija u Srednjoj i Istočnoj Europi. Prijaviti se mogu svi studenti koji rade istraživanja u polju medicinskih znanosti.

Javno nastupno predavanje  - 16.2.2015.
Izvješćujemo Vas da će dr. sc. Andre Bratanić u povodu svog izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta za znanstveno područje Biomedicine i zdravstva, polje Kliničke medicinske znanosti, grana Patofiziologija, održati javno nastupno predavanje.

Erasmus natječaji  - 10.2.2015.
Sveučilište u Splitu objavilo je  dva nova natječaja u okviru  Erasmus projekta. Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u ak.god. 2015./16. i natječaj za Erasmus Mundus projekt SUNBEAM.


print
print
facebook
Globaldizajn d.o.o.