Susreti s dionicima i diseminacija

Rasprava o sustavnim pregledima
 
Od 29. siječnja do 2. veljače 2018. u sklopu Erasmus Plus programa, dr. sc. Tina Poklepovic Peričić je posjetila Cochrane Oral Health skupini u Manchesteru i radila na dvama sustavnim pregledima.

Aktivnosti focus grupa, ožujak 2018.

U Zagrebu Ivan Buljan, mag. psychol. je održao fokus grupe s pacijentima (Udruga roda).

Predavanje kontinuiranog obrazovanja u stomatologiji, travanj 2018.

Dr. sc. Tina Poklepović Peričić je sudjelovala na kontinuiranom obrazovanjem u 4. travnja 2018. To predavanje, Evidence Based Dentistry, je bilo na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Rasprava o EBM-u, svibanj 2018.

Dr. sc. Tina Poklepović Peričić je održala predavanje u 25. svibnja 2018 u Opatiji o Cochraneu i EBM-u na XI. Savjetovanju farmaceuta pod u organizaciji Udruženja farmaceuta regije Zagreb Hrvatskog farmaceutskog društva.

Organizator 10. hrvatske Cochranea simpozije, lipanj 2018.
 
U 29. lipnja 2018., Dr. sc. Tina Poklepović Peričić je organizirala simpoziju i također je održala predavanje na 10. CroCosu.

Radionica o sustavnim pregledima
 
Dr. sc. Tina Poklepović Peričić u 30. lipnja 2018 je održala radionicu na tečaju o osnovama metodologije o izradi sustavnih preglednih radova u organizaciji TRIBE-a.

Radionica o EBM-u, kolovoz 2018.

U 26. kolovoza 2018., Dr. sc. Tina Poklepović Peričić je održala interaktivnu radionicu pod nazivom Farmacija temeljena na dokazima  na Ljetnoj školi Kliničke farmakologije, na Medicinskom Fakultetu u Splitu.

Predavanje o primjeni EBM-a, rujan 2018.
 
Dr. sc. Tina Poklepović Peričić je održala 1st EMF-Med Training School on Biomedical Applications of Electromagnetic Fields, predavanje pod nazivom Evidence Based Medicine na FESB-u u 13. rujna 2018 u Splitu.

Tečaj o trajnom obrazovanjem u stomatologiji, rujan 2018.

U 22. rujna 2018., Dr. sc. Tina Poklepović Peričić je održala tečaj trajne medicinske edukacije Hrvatske komore dentalne medicine i predavanje pod nazivom Dentalna medicina utemeljena na dokazima na Medicinskom Fakultetu u Splitu.

Prethodno istraživanje Cochraneovih on-line learning modules (OLMs), rujan 2018.
 
U 28. rujna 2018., Dr. sc. Tina Poklepović Peričić je provodila pilot istraživanje, edukacija o GRADE-u na temelju Cochraneovih on-line learning modules (OLMs), sporedba face-to-face i on-line edukacije.


  Ispiši stranicu