Neuro Split

Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit
NeuroSplit je osnovan u studenom 2015. godine pri Medicinskom fakultetu u Splitu te u njegovom radu sudjeluju studenti Medicinskog fakulteta i drugih fakulteta Sveučilišta u Splitu. Sekcija se sastoji od četiri autonomne podsekcije: Temeljna neuroznanost, Medicina spavanja, Psihijatrija i Ultrazvuk. Svaka od podsekcija ima svoj godišnji plan koji nudi raznolike aktivnosti, kako za članove tako i za širu javnost. U prvoj godini svog postojanja, NeuroSplit je organizirao veliki broj kvalitetnih aktivnosti te je ostvario suradnju s udrugama za mlade u Splitu te s institucijama u Republici Hrvatskoj koje djeluju na području neuroznanosti kako bi naš članovi mogli što više proširiti svoje znanja iz neuroznanosti. U te institucije spadaju: Hrvatski institut za istraživanje mozga, Psihijatrijska bolnica Rab, Psihijatrijska bolnica Vrapče i Centar za medicinu spavanja u Splitu. Također je ostvarena suradnja s odjelima za neurologiju, neurokirurgiju i fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu KBC-a Split u svrhu što boljeg kliničkog znanja. Jako smo zahvalni na svim suradnjama. Ovu akademsku godinu provodimo dva projekta financirana od strane Sveučilišta u Splitu koja vode naši članovi.

Pošto nam je popularizacija znanost jako važna, sudjelujemo na događajima kao što su Tjedan mozga i Festival znanosti. Također sudjelujemo i na kongresima neuroznanosti na kojima naš članovi mogu prezentirati svoje znanstvene radove.
Ukoliko vas zanima bilo koja grana neuroznanosti, program naših podsekcija ili više informacija o NeuroSplitu, posjetite našu web stranicu.
Ukoliko želite postati naš član te samim time sudjelovati na velikom broju aktivnosti te proširiti svoja teorijska i praktična znanja iz neuroznanosti, otiđite također na našu web stranicu te ispunite prijavnicu. Radujemo se Vašoj prijavi jer upravo naši članovi čine srž Sekcije NeuroSplit!
Budući da je timski rad ključ uspjeha, mozgajmo zajedno jer tako možemo više!
Web stranica: www.neurosplit.org

E-mail: neuro.split1911@gmail.com Ispiši stranicu